top of page
Gyógyszerek

 

A Rowachol és Rowatinex készítmények növényi eredetű hatóanyagai illóolajokból kivont tisztított, eredeti hatóanyagok. Ezek évezredek óta használt szerek. Elődeik a népgyógyászat kipróbált teáiban szerepeltek, de a Rowachol és Rowatinex lágy kapszulába és a belsőleges oldatos cseppekbe, a modern gyógyszertechnológia segítségével, már a tisztított, kémiailag ellenőrzött hatóanyagok kerültek. Akinek a cseppek íze problémát okoz, az könnyedén lenyeli kapszulában az illóolajokat. Az ajakherpeszre, szájüregi fekélyre, aftára kiváló Carbosan gél is növényi eredetű hatóanyagot tartalmaz.

Epekövességre, máj- és epepanaszokra – Rowachol lágy kapszula vagy belsőleges oldatos cseppek.

Rowachol

Kattintson a képre további információkért.

Vesekövességre, enyhe húgyúti fertőzésre – Rowatinex lágy kapszula vagy belsőleges oldatos cseppek.

Rowatinex

Kattintson a képre további információkért.

Ajakherpeszre, szájüregi aftára – Carbosan szájnyálkahártyán alkalmazott gél.

Carbosan

Kattintson a képre további információkért.

A dél-amerikai indiánok már évszázadokkal ezelőtt felfedezték a Steviat, mint édesítőszert és gyógyászatban is alkalmazták.

Stevia

Kattintson a képre további információkért.

A természet erejével

A ROWA Pharmaceuticals a világ 60 országába exportál. Gyógyszereink vény nélkül, kizárólag gyógyszertárakban kapható készítmények. Gyógyszert csak megbízható helyen, az ellenőrzött gyógyszertári hálózatból vásároljon! Hazánkban is növekszik sajnos a hamisított gyógyszerek forgalma. Termékeink a biztonságos, ellenőrzött gyógyszertári forgalomban szerezhetők be, így garantált, hogy Ön eredeti terméket kap. Az azonosítás elősegítése végett gyógyszereink fényképe megtalálható a honlapunkon vagy a www.ogyi.hu honlapon.

bottom of page